De Verhalenkamer

 

De Verhalenkamer is een inspirerende ruimte, die je uitnodigt om open te kijken naar wat er nodig is en wie de ander is.

  • Je kunt er met ca. acht man bij elkaar komen voor een training, een brainstorm, een repetitie of een overleg.
  • Je kunt er ook een kleine, besloten presentatie of voorstelling organiseren voor zo’n 30 man.

Vlak achter Amsterdam CS, met de pont ben je in drie minuten over en dan is het nog vijf minuten lopen. Als het mooi weer is, hoef je niet binnen te blijven, want er is ook een heerlijke grote tuin, met vijver en braamstruiken. Hij ligt aan de sluis, van nature een plek die verandert, die schepen van het ene niveau naar het andere draagt. In een oud huis van de sluismeester, geen zielloos kantoorgebouw, hier wonen en werken mensen.
Er zijn boekenkasten vol verhalenboeken, tafels waar je met bordkrijt op kunt schrijven,  een schildersezel met wit canvas en krijtbord, als je wil hangen we er flipovervellen op. Op het canvas kan je eenvoudig projecteren, er is een beamer.

Aan de muur de kaart van de belevingswereld
Alles is zo duurzaam mogelijk ingericht: tweedehands, of met zorgvuldig gekozen materialen. Zelfs het wc-papier is van bamboe.
Op loopafstand een parkeergarage en lunchcafé’s. Maar je kunt er ook broodjes laten bezorgen of je eigen brood meenemen. Voor wie veel spullen mee moet nemen, is er zelfs één (gratis) parkeerplek voor de deur.

Aan de andere kant van de gang is het kantoor van een verhalenverteller, boven werkt een transitiemanager. Zij brengen je thee en koffie en introduceren de plek met een kort verhaal dat is afgestemd op jouw context.

Meer foto’s

Volg mij...