Agenda

zomer in Tuin aan Zee

In Tuin aan Zee is de zomer lekker bezig.  De rood-wit-blauwe popcornmais en de kievitsbonen komen lekker op, in de appelbomen bloeit de blauwe clematis.  Er moet wel veel met gieters worden gelopen en af en toe vullen we de zwemvijver bij. En er zijn ook verhalenvertellerijen, laatst nog de seizoensafsluiting van Theater Frascati, alle technici en zaalwachten luisterden naar het verhaal over ‘De Kinderboom’. Dat is dan weer het voordeel van en droge zomer.

Af en toe is er een verhalentuin, dit jaar vier keer. Vier verhalen uit de Metamorfosen van Ovidius. Via info @tuinaanzee.nl kan je haar vragen om meer informatie.

Alle links naar de vier facebookevents vind je hieronder, tuin open om 11.00 voor koffie, thee en zelfgemaakte taart uit de tuin, start verhaal om 11.30

DE verhalenkamer – VOOR WIE ZELF WAT WIL ORGANISEREN
  • Er wordt veel vergaderd, er zijn klimaatgesprekken, het is net als buiten: het bloeit veelkleurig. Zo was er in juni een driedaagse met Shonaleigh Cumbers.
Elders in stad en land:
  • Verhalencafé Gember en Citroenen Ism Marin Millenaar, Justus Kops, elke derde zondag van de maand in Verkeerstoren De Ruimte aan de Distelweg 83 Amsterdam Noord. Eten na afloop mogelijk en aan te bevelen. IN september begint er weer een heel nieuw seizoen!
  • Tevens: met zandkunstenaar Sylvia Wybenga op scholen ‘Het geheim van Kaidara’ en Kim en de Kwallenlikker. Hoe bestaat het (Nancy zonder Sylvia) voor groep 6-8 is ook te boeken

Data & kijken op aanvraag, boekingen via Het Vertelheater in Utrecht.

Met enige regelmaat  loopt Nancy de Storytrail door het oude centrum van Amsterdam. Een tocht vol vergeten verhalen uit de binnenstad. Af en toe openbaar, maar ook te boeken voor groepen via Storytrail. Er is ook een Amsterdamse Storytrail ‘Literatuur van na de Tweede Wereldoorlog’

Daarnaast vertelt Nancy nog andere verhalen op scholen en in besloten kring, geeft ze workshops Storytelling of verbeeldend vertellen en houdt ze zich bezig met het opzetten van een nieuwe aanpak ‘Ruimte voor verandering’ – hoe verbeeldingskracht transitie kan ondersteunen. In eigen ruimte (De Verhalenkamer), bij ‘De kunst van het Stilstaan’  of op locatie.

Vanuit je luie stoel

Fijn interview plus verhaal op de Amersfoortse radio

Zandverhalen, het geheim van Kaidara.  Bekijk hier de trailer

Of volg Nancy op facebook op de klimaatdaadvandedag of op haar weblog. Hieronder de drie laatste  verhalen die daar zijn verschenen.

Volg mij...